2011. július 29., péntek

Felszabadító érzés ezt tudni!

Sziasztok, a www.hazipatika.com oldalán olvastam azt a szívmelengető hírt, miszerint egy felmérés eredményei azt mutatják, hogy a férfiak inkább az arányosan gömbölyded nőket tartják vonzónak.

Lavinia Rodriguez, Egyesült Államok-beli klinikai pszichológus szerint a férfiak sokkal többféle női testet tartottak vonzónak, mint maguk a nők. A férfiak által legkedveltebb testforma esetében a derék és csípő aránya 0,7, azaz egy 70 cm-es derékmérethez a 100 cm-es csípőméretet preferálják, bár igazából a méreten túl sokkal fontosabbnak tartják az arányos testalkatot.

Vak férfiakkal készült tanulmány során ugyanolyan eredmények születtek, mint a látó férfiak esetében: az átlag férfit nem érdekli néhány extra kiló egy nőn, ellenben sokkal jobban zavarja, ha valaki túl vékony. És a személyes vonzerőt se hagyjuk ki a dologból!

  Szóval, megint csak igaz: ne dőljünk be a média által ránk tukmált ideáloknak, inkább fogadjuk el magunkat, testi adottságainkat olyannak, amilyenek, de persze ahhoz képest igyekezzünk kihozni belőle a legjobbat, legyünk fittek és ragyogjunk!

Fogyókúrázni csak azoknak érdemes, akiknek komoly egészségügyi kockázatot jelentenek a plusz kilók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése